Błędy na stronie. Strona: 16

Dodano: 2009-04-11 18:47

Zegar dalej źle pokazuje I spóźniłam się przez to na obiad

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-04-15 14:47

czy to możliwe, by mój dzisiejszy wpis na moim blogu uległ anihilacji? w południe był, a teraz nie ma.

Dodano: 2009-04-15 14:58

łohoho ale szalejecie z moderacją profili :D

No chyba, że to tylko moj jest taki "inny".

Wymienione "gatunki muzyczne" i "zespoły" stały się nieprowadzacymi do nikąd linkami,
Nie mogę się dostać do zakladki "znajomi",
Na końcu wyskoczyl link "czego se sluchacie",
No i cały wczorajszy dzień nie mogłam sie zalogować :)

Dodano: 2009-04-15 15:34

Caly czas wprowadzane i testowane sa zmiany, nowe funkcje, dlatego wiele rzeczy nie dziala jak trzeba, prosimy o cierpliwosc :)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-04-15 21:50

a ja w ogole nie widze swojego profilu pu logowaniu, tylko zdjecia z galerii na bialym tle

Dodano: 2009-04-16 07:52

minawi napisał(a):
prosimy o cierpliwosc :)

Kurcze - a wczoraj to się wkur*** ekhm zdenerwowałem się, bo pomyślałem, że ktoś mi się włamał na konto, bo jak wpisałem hasło, to dostałem informacje, że zła nazwa użytkownika, złe hasło. Nawet jak z korzystałem z nowego narzędzia - odzyskiwanie hasła, też nie pomogło No ale teraz wszedłem...

Wszędzie roboty, u mnie na osiedlu roboty, na mieście roboty drogowe, na DP roboty Świat został opanowany przez roboty Karabiny w dłoń ludziska... <trzyma widelec>.

Dodano: 2009-04-16 13:05

Allanon23 napisał(a):
Kurcze - a wczoraj to się wkur*** ekhm zdenerwowałem się, bo pomyślałem, że ktoś mi się włamał na konto, bo jak wpisałem hasło, to dostałem informacje, że zła nazwa użytkownika, złe hasło. Nawet jak z korzystałem z nowego narzędzia - odzyskiwanie hasła, też nie pomogło

dokładnie,że już nie wspomnę o szukaniu winnego :roll:

Z technicznych niedomagań dorzucę jeszcze jedno-czasem nie da się obejrzeć galerii userów bo ciągle się wyświetla tylko moja...Rozumiem że moja jest piękna ale tylko moja? :wink: :D

In these days I’m breathing stone

Dodano: 2009-04-16 13:49

Mój profil jest totalnie uszkodzony, wyświetla się kilka zdjęć z galerii i biały ekran. Nie mam możliwości edycji profilu...Czy może ktoś z adminów z tym coś zrobić??? :evil:

"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."

Dodano: 2009-04-16 20:29

Gdy dostaję komentarz i chcę wejść na profil osoby komentującej wyświetla mi się mój profil i to samo dotyczy galerii. Czy tylko ja mam ten problem? Jakimś cudem innym udaje się wejść na mój profil i zostawić po sobie ślad ale odwdzięczyć się nie sposób :|

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2009-04-17 06:36

KostucH napisał(a):
Gdy dostaję komentarz i chcę wejść na profil osoby komentującej wyświetla mi się mój profil i to samo dotyczy galerii. Czy tylko ja mam ten problem? Jakimś cudem innym udaje się wejść na mój profil i zostawić po sobie ślad ale odwdzięczyć się nie sposób :|

O, ja mam dokładnie to samo :evil:

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Dodano: 2009-04-21 15:38

Poza tym co inni napisali to u mnie od dawna już stoi w miejscu lista nawiedzających mnie osób. I nie dostaję wiadomości o komeńtarzach do profilu.

Dodano: 2009-04-22 19:48

a ja nie moge nikomu wysłac pmki bo ta opcja zniknela

Dodano: 2009-04-26 16:35

Anciale może sprawdzić kto kogo odwiedza. A nie powinno iść. Bo Primołgen mógł kiedyś tylko.

Dodano: 2009-04-27 18:23

czemu siebie i thistle89 widze na szaro a Viljara nick sie podswietla na zółto skoro wszyscy troje jestesmy zalogowani teraz i wszyscy powinnismy byc na zółto

:?: :roll: :?

Dodano: 2009-04-27 18:29

Wielu tak ma :) Nie tylko my dwie jesteśmy wytóżnione :D

To już kilka dni trwa - ja się loguję i szara jestem :|

Dodano: 2009-04-27 18:41

no tak sphinxia tez mi sie na to ostatnio uskarżała

Dodano: 2009-05-02 19:54

Ostatnio zbyt często na DP się wszystko po prostu p******i :wink: zbyt często ,to zaczyna być wkurzające :lol:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-05-03 12:30

tak, czuję się zrobiona na szaro - dosłownie i w przenośni

Dodano: 2009-05-03 14:53

Gdzie i czy w ogóle da się wyłączyć powiadomienia o ocenach i komentarzach które przychodzę na maila?

:roll:

no one is gonna catch you when you fall

Dodano: 2009-05-05 11:53

Czy ktoś jeszcze ma problem z dodawaniem fotek do galerii? -_-

Dodano: 2009-05-05 15:23

jak w niektorych tematach chcę napisać posta i w tym celu klikam w ostatnią stronę tegoż tematu, to mi się wyświetla komunikat: "Nie istnieją żadne posty do tego tematu"

Dodano: 2009-05-05 18:04

TatumiMorgan napisał(a):
Czy ktoś jeszcze ma problem z dodawaniem fotek do galerii? -_-

A w czym problem?

Miesiąc się obijałem. Obiecuje ze od czwartku sie biore za wszystko

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2009-05-05 19:56

bardzo Cię o to proszę, bo chce być znowu tak zajebiście żółta jak się zaloguję :)

jest jeszcze jeden problem: czasem po wyslaniu posta pojawia się komunikat: nie określono typu postu, posta nie przyjmuje i trzeba pisać jeszcze raz...

Dodano: 2009-05-06 07:43

amorphous napisał(a):
[quote:62154b44f7="TatumiMorgan"]Czy ktoś jeszcze ma problem z dodawaniem fotek do galerii? -_-

A w czym problem?

Miesiąc się obijałem. Obiecuje ze od czwartku sie biore za wszystko [/quote:62154b44f7]

Limit miejsca przekroczony o: 0.31 Mb
To tłumaczy wszystko :lol:
Przepraszam za zawracanie gitary :oops:

A i tak jak towarzyszka Vika nie robię się żółta będąc zalogowaną ;] gdyby z tym się coś dało... ale to taki szczególik.

Dodano: 2009-05-10 11:34

pół godziny temu nie mogłam się zalogować: pokazywało, że wpisałam złą nazwę użytkownika, chociaż wpisywałam dobrą

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło